Bobocii jurnaliști ai Universității de Stat

article1
Mihaela Culcinschi

Concurs de talent și ingeniozitate printre viitorii jurnaliști. Studenții anului I ai Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat s-au luatat astăzi pentru titlul de Bocii anului. Concursul s-a desfășurat în incinta Casei de Cultură a Universității de Stat.

Zece tineri și-au demonstrat abilitățile de dans, muzică, actorie și ingeniozitate în cadrul celor patru probe la care s-au duelat: prezentarea, tema pentru acasă, proba de dans și ingeniozitate. În timp ce juriul a făcut totalurile, invitații speciali ai Consiliului Studenților Mass-Media au interpretat mai multe piese de-ale cântăreților autohtoni.

Adelina Roșca, deținătoarea locului II spune i s-a părut ingenious concursul. „Împreună cu partenerul meu am depus efortul maxim și ne-am plasat pe locul 2, celorlalți le doresc succes în etapa următoare”. Învingători ai concursului au fost aleși Simon Răileanu și Valeria Batareanu, din grupa J163.

„Să știți că ne-ați umplut de energie. Cel mai greu pentru noi și, în general, pentru un profesor, este să dai note. Ați fost toți buni, am luat de la fiecare energie. Noi vă urăm succes în profesia pe care v-ați ales-o și să știți că un jurnalist sau un specialist în comunicare va ști întotdeauna să aprecieze calitatea informației”, le-a spus studenților Ana Vizir, prodecan al facultății și membru al juriului.